Home > Audi A3 > Audi A3 Wipers And Indicators Not Working

Audi A3 Wipers And Indicators Not Working

i just need to know what one and if its a relay. Golf E-Motion XL-1 Touareg Hybrid Audi A3 E-tron Audi R8 E-Tron Technical - Diagnostic Equipment ONLY Vehicle Diagnostics Equipment - VCDS Information Only VCDS - Users Locations VCDS - Help Requests Audi Sport Number Plate Holders - Available - £19.20 inc VAT (pair) Custom Number Plates Available - £20.00 inc VAT Audi Logo, no dealership names, fully legal. Company Car Tax: 10 lowest BIK rate diesels Company Car Tax: 10 lowest BIK rate petrols Business Leasing Insurance Insurance Insurance Groups Insurance Guide Real Insurance GAP Insurance GAP Insurance this contact form

No, you're clutching at wires. I checked ALL of my fuses and they are ALL good and I replaced the ones that were the indicators, wipers/washers and fogs and still nothing. And does anybody have the part number for that relay? That night the alarm kept going off in the wind and this morning the open-bonnet light was on and the wipers didn't work (though I did try driving and they do http://www.audi-sport.net/xf/threads/wipers-horn-and-indicators-not-working.179194/

Im hoping its just the switch that i need, as i think if i need new keys etc it will cost a fair bit.... seems strange do u think it may be faulty? Audi A3 electrical problem - Alfster Thanks again for all advice. Mines doing exactly the same, probably a faulty relay inside the UCH or something.

Learn More. Stay logged in Sign up now! Beaten to it. Thanks Nick __________________ R.I.P.

mty12345 View Public Profile Find More Posts by mty12345 Page 1 of 2 1 2 > Bookmarks Facebook Digg Google del.icio.us StumbleUpon Message Cancel Changes « Previous Thread | Next Also, the lights no longer flash when I lock the car using the fob, but they do when I unlock it. Had to go back to the dealer for a tweak but all is fine now. http://uk-mkivs.net/topic/1999-no-indicators-no-interior-fans-no-wipers/ Sidelights are working fine, but not dipped lights.

We have had the module out and slotted back in and it worked for a couple of hours but then failed again. Do you own a VAG related repair business? - Do you own a Company that offers components for VAG related vehicles? - Would you like to support & sponsor or advertise I got hosed at the dealer about a year ago, but I had to get the car out of a parking lot before they closed. __________________ 2004 V70R M66 - Current Like Reply | Report as offensive | Link Fri 4 Jun 2010 19:53 Audi A3 electrical problem - bizzare! - chrisedgar Hi, My 2004 A3 has developed the same problems.

However, in testing (you can use one of the adjacent relays in place of the failed one to confirm that is the problem), our car has flipped into a failsafe mode Could you let me know what the resolve was? paul6316 View Public Profile Find More Posts by paul6316 05-04-2010, 21:42 #11 LEE69 Stage 2 Revo'd Join Date: Dec 2004 Location: C\UK\Devon\Torquay Posts: 21,353 Chances are it's are lol.

so £100 for labour!! weblink Turned out a passenger had hit the UCH with their feet and one of the relays wasn't connected properly. lift the front passenger carpet and check if the soundproofing underneath is wet Like Reply | Report as offensive | Link Tue 16 Jan 2007 10:49 Audi A3 electrical problem - Road Tax Select A Popular Make Ford BMW Volkswagen Honda Toyota Audi Vauxhall Nissan Mazda Skoda All Makes Choose A Car Crossovers Small Cars SUVs People Carriers Large Family Cars Estates

I'm just going from wiring diagrams though.. __________________ Jim '96 A6Q - 180+K miles #5 09-15-2009, 05:34 PM Site_Administrator Member Garage is empty, add now Join Date: Dec Tags: windscreens technicalissues How can I fix a blocked windscreen washer? The carpet is thick, plus it has some very thick foam under the carpet. navigate here The basic settings for the steering need to be reset & any fault codes removed...

Hope that's some help to somebody out there! Terms and Conditions• Privacy• Cookies• Advertise on this site• Contact• Mobile - Automotive Website of the Year 2016 characters left:

Contact Us|Terms¬†of¬†Service|Privacy¬†&¬†Security|About Us|Our Network|Sitemap © 2003-2016 JustAnswer LLC JustAnswer UKJustAnswer GermanyJustAnswer SpanishJustAnswer Japan 42 12101441 Forums General New Member Welcome Area Off Topic Brand News, Concepts &

Log In User Name Remember Me?

Learn More. The management works very hard to make sure the community is running the best software, best designs, and all the other bells and whistles. We'd really appreciate it! Certain add-ons by avforums.com ©2013 M2N Ltd.

I think its either going to be that or the ignition switch. I seperated the switch/contactor and unpluged a round looking wire harness from its rear. Theme designed by Audentio Design. http://sohohosting.net/audi-a3/audi-80-indicators-not-working.html i cant really think of anything else.

We are working every day to make sure our community is one of the best.